ossejt.org

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Segítségre nagy szükség van.

Céljaink megvalósulásához az anyagi források biztosítása nagy gondot jelent, munkánk sikerességéhez magunk is segítségre szorulunk.

Folyamatosan keressük azokat a forrásokat, amelyek biztosítani tudják a hosszú távú működést és továbbfejlődést.

Szeretnénk felhívni a figyelmet alaptevékenységeinket indokoló égető problémákra, számítva a társadalom összefogása mellett a vállalkozói szféra, a gazdasági élet jelentős szereplőinek támogatására.

Segíteni sokféleképpen lehet.

Mindennapi munkák során a leghatékonyabb segítséget a pénzbeli adományok jelentik.

Céljaink megvalósulásában nagy szerepet játszik a stabil támogatói bázis, azok a cégek és magánszemélyek, akik időszakos adományokkal, a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával, vagy állandó támogatóként járulnak hozzá segítő tevékenységünkhöz.

Támogathatja a Szent László Őssejt Alapítvány általános tevékenységeit, vagy legújabb programjainkat („Déméter Ház”, „Déméter Program”, „Művészet erejével a beteg gyermekekért”) kiemelt támogatóként, vagy egyszeri adományával segíthet másokkal közösen. Programjaink megvalósulásában segítséget jelentenek a termékfelajánlások is.

Szerte a világon már nagy hagyománya van a karitatív tevékenységek támogatásának, a társadalmi elit szereplői felismerték, hogy jó cél érdekében összefogni, a rászorultakon segíteni nem csak nemes gesztus, hanem felelősségteljes, alapvető kötelezettség.

Támogatásával lépésről lépésre építhetünk egy lakhatóbb, emberségesebb világot!

 

Köszönjük!