ossejt.org

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magánszemélyként az alábbi lehetőségek figyelembevételével segítheti a Szent László Őssejt Alapítvány szakmai célkitűzéseit, illetve kapcsolódhat be aktívan a mindennapi munkánkba:

Adományozás magánszemélyként:

A Szent László Őssejt Alapítvány hálásan fogadja társadalmi felelősséggel bíró magánszemélyek támogatását egyszeri, vagy rendszeres segítségként, hiszen munkánk nem lehetne hatékony és sikeres, ha a megvalósításhoz nem állna rendelkezésünkre stabil anyagi háttér, amit a csontvelő-transzplantációs kezelésen átesett gyermekek gyógyítására, valamint az ápolás lelki és anyagi terheit viselő családok körülményeinek javítására fordíthatunk.

A Szent László Őssejt Alapítvány szívesen fogadja befizetendő adója 1%-át, és további pénzbeli felajánlását.

Támogatását banki átutalással, vagy csekken történő befizetéssel juttathatja el hozzánk nevének és adóazonosító jelének megjelölésével.

A Szent László Őssejt Alapítvány számlaszáma:10102086-76677300-01000009

Számlavezető bank: Budapest Bank

Adományáról a hatályos adójogszabályoknak megfelelően közhasznú alapítványunk adóigazolást állít ki, melynek alapján a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehet igénybe.

Az Alapítvány a pénzbeli támogatásokon kívül örömmel vár minden egyéb, tárgyi adományt (pl. műszerek vásárlásának támogatása), felajánlást, amivel a rászoruló gyerekeken együtt, Önökkel tud segíteni!

Segítő tevékenység önkéntes munkatársként:

Mottónk: Ne csak beszéljünk róla, tegyünk is érte!

Alapítványunk számos olyan programot szervez és lát el a jövőben remélhetőleg kiterjedt segítői hálózat közreműködésével, amely nem lehetne igazán hatékony önkéntes munkatársak aktív közreműködése nélkül.

Örömmel várjuk mindazok jelentkezését, akik időt és energiát szánnának aktuális programjaink sikeres megvalósításban szervezőként, örömmel dolgoznának a csontvelő-transzplantációs kezelésen átesett gyermekek gyógyulása és teljes rehabilitációja érdekében, vagy valamely terület szakembereiként szívesen adnák át értékes szakmai tapasztalataikat, illetve látnának el hasznos tanácsokkal. Ezeket az értékes munka-időbeli felajánlásokat személyes beszélgetéseket és egyeztetések keretében realizálhatjuk.

Déméter Mecénás Kör:

Az egyéni adományozók különleges köre a Déméter Mecénás Kör, mely mindenki számára nyitott, célja az, hogy jómódú, sikeres üzletemberek és közéleti szereplők bevonásával jelentős összegű magánadományokat gyűjtsön a Szent László Őssejt Alapítvány céljainak megvalósításához és megteremtse az adományozás újfajta hagyományát. A Déméter Mecénás Kör tagjai magánjövedelmükből tett nagyobb összegű önkéntes adománnyal segítik az Alapítvány céljait.

A Déméter Mecénás Kör adományozói kategóriái a következők:

Bronz tagság - 200.000 Ft

Ezüst tagság - 500.000 Ft

Arany tagság - 1.000.000 Ft

Az adományokból a Szent László Őssejt Alapítvány Déméter Programnak elnevezett hiánypótló komplex egészségügyi és szociális tevékenysége valósulhat meg.

A Szent László Őssejt Alapítvány számlaszáma:10102086-76677300-01000009

Számlavezető bank: Budapest Bank

Az adományok felhasználását a Szent László Őssejt Alapítvány programvezetői folyamatosan ellenőrzik, az Alapítvány éves közhasznú jelentésében és a www.ossejt.org internetes oldalon tájékoztatják a nyilvánosságot és az adományozókat az elért eredményekről.

Ha további kérdései vannak, vagy felelősségteljes magányszemélyként támogatni kívánja munkánkat, kérjük vegye fel a kapcsolat munkatársainkkal:

Mobil: +36 70 621 7711

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Várjuk jelentkezését!

 

Köszönjük a szülők és gyermekek nevében!